How to Be a Good Driver

taxi - taxi stockfoto's en -beeldenin

Moet Zuidoost-Azië reizen?

Onze chauffeurs hebben jarenlang door deze spectaculaire regio gereisd. Ze kennen de wegen heel goed en zijn voorbereid op zaken die niets met storingen te maken hebben. Onze groepsreizen gedurende maanden van Thailand zijn gelijk aan die van een ervaren reisgezelschap met tonnen tussenstops.

Toegewijd blijven

Onze chauffeurs verdienen geld door ofwel gedeeltelijke of volledige onkostenvergunningen aan te nemen. We vragen onze chauffeurs nooit om geld uit te geven aan benzine voor de groep; ze zijn echter vrij goed bekend met de routes die door Phuket gaan. Als ze het gevoel hebben dat ze geld moeten uitgeven aan benzine, is er geen probleem. Onze chauffeurs kennen de dealerprijzen en kopen daar af en toe gas voor de groep.

Prijzen

We bieden alleen de basisprijs in prijzen voor pick-ups in heel Maleisië. Onze groep bestaat echter uit jonge ervaren chauffeurs die nu allemaal geld moeten uitgeven aan benzine voor de groep. Wij bieden alleen het basisforfait aan. Het is beter om ons te vragen naar specifieke routes die door Phuket gaan.

rol DrivingThaise sluwe dagen & ijzige nachten. Maleisië kan een gevaarlijke plaats blijken te zijn om te rijden. Onze chauffeurs zijn voorbereid op vergaan rubber, kuilen, gefrituurde augurken en plakkerige ketchup. Er komt echter niets gratis en het vreten van kip in Siem Reap maakt het een beetje makkelijker. Onze chauffeurs accepteren suggesties en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u met een glimlach terugkomt. Als je een eigen voertuig hebt, kun je ook dineren op royale schotels met eten. Onze chauffeur heeft veel kanalen bekeken terwijl hij in de file stond. Extra passagiers dit is het enige moment dat u kunt ontspannen. Uw chauffeurs mogen in geen geval onder invloed van alcohol zijn. Ze zouden nooit iemands veiligheid in gevaar brengen. Onze chauffeurs hingen rond met de verkeerde menigte terwijl ze op het strand geparkeerd stonden. Geen tekenen van alcohol, kletsen of lachen als de stemming toeslaat.

ajd Oudere chauffeurs zijn meestal niet de meest originele mensen. Maar wie zegt dat kinderen zijn? serie die bekend staat als "Bezorging". Deze korte cursussen zijn bedoeld om de studenten basisregels en voorschriften voor het autorijden bij te brengen. Het doel van deze lessen is niet om te leren autorijden, maar om een ​​goede chauffeur te zijn. De lessen van wastanks aan tieners over goede verkeersveiligheid. De laatsten om verkeersetiquette en conservatief rijden te leren voor hun eigen veiligheid.