Hoe Polish aanbrengen

Auto laten polijsten Zoetermeer

 

 

 

 

 

Hoe breng je het poetsmiddel op de juiste manier aan en hoe verwijder je het weer (foutje van de werknemer, enz.)? Het antwoord is, dat er geen beste manier is om het te doen. Het polijsten van een auto is een zeer delicate operatie en alleen een professionele polijstwinkel kan dit tot in de perfectie doen. Over het algemeen moet u, om de beste resultaten te krijgen, de auto met de hand polijsten door een paar woorden te zeggen tegen de persoon die het werk doet, zoals “Spaar wat polijstmiddel voor mijn GT” vertaalt naar, “Spaar zoveel polijstmiddel als nodig is om de klus te klaren”.

Waarom dan polijsten? Wel, om een heel dun laagje verf terug op het textiel te krijgen, naast het verwijderen van oppervlakkige krassen en mogelijke beschadigingen. Plus, in het juiste licht kunt u die doffe plekken veranderen in het equivalent van een speldenstrip.

Hoe breng je het poetsmiddel aan? Begin met de verschillende delen van de auto samen te voegen. Het werkgebied moet eerst worden schoongemaakt. Hiervoor wordt een verdunde allesreiniger en zeepoplossing gebruikt. Schrobbewegingen moeten één voor één op de werkzones van de auto worden toegepast. Het werkgebied wordt dan geschrobd in zowel cirkelvormige als lineaire bewegingen. Het polijstproces kan dan beginnen. Het polijstmiddel wordt dan op het voertuig aangebracht, in steeds grotere hoeveelheden tot het gewenste niveau is bereikt. Het is nu tijd om het polijstmiddel voor te bereiden op de lak. Een verder mengsel van polijstmiddel en water wordt dan aangebracht. Het gewenste polijstmiddel wordt zorgvuldig ingewerkt. Nog eens 60% van het polijstmiddel wordt op de volgende plaats aangebracht, waarna de lak wordt aangebracht. Het hele voertuig wordt vervolgens gespoeld. Ongeveer 25% van het polijstmiddel wordt vervolgens verwijderd met een microvezeldoek. Hierdoor kan het overtollige polijstmiddel worden uitgewreven. Alleen bij een zeer fijne afwerking zult u het polijstmiddel kunnen zien. Als het hele proces is voltooid, wordt de waxlaag aangebracht. Deze beschermt de lak en eventuele achtergebleven vuildeeltjes worden verwijderd. Het hele waxen duurt ongeveer vier uur.

De lak zelf wordt aangebracht met behulp van het Vissions Particle System-coating. Het Vissions Particle System zorgt voor de perfecte kwaliteit van het lakken van de verschillende oppervlakken van een auto. Dit, naast een aantal andere lakafwerkingsprocessen, helpt om een auto er twee keer zo goed uit te laten zien als op de dag dat de auto werd gespoten. Het laatste detail is om voordat de verf wordt aangebracht te beginnen met de “naïeve” tijd van fillets en fillers. Dit zijn zaken die aan de verf worden toegevoegd om het uiterlijk ervan te verbeteren en die over het algemeen worden aangebracht in metaalzeven of vloeistoffen.

Daarna wordt een laatste laag aangebracht. Dit is de laatste stap voordat de auto klaar is voor zijn showroomuitstraling. Het hele proces van polishen, waxen, enz. duurt ongeveer vier tot zes uur. Het wordt aanbevolen om al het werk door een deskundige professional te laten doen. Tenzij u natuurlijk uw auto aan een valetdienst toevertrouwt.

Polish is een verbazingwekkend veelzijdig product. Het is misschien wel het meest misbruikte product in deze tijd. Het is ook veelzijdig. Het hoeft niet op een bepaalde manier te worden aangebracht. Er zijn dus geen grenzen aan het gebruik van dit product. Er is dus geen verklaring voor de flexibiliteit van dit product. Het is het beste om een professional in de arm te nemen die u kan begeleiden in het gebruik en ook in de toepassing ervan en die verschillende persoonlijkheden kan aannemen voor verschillende situaties. De discussie over het feit dat polish gevaarlijk is om mee om te gaan, is een vals argument. Goed omgaan met poetsmiddel is ervoor zorgen dat het op de juiste manier wordt gebruikt. Een goed en voorzichtig poetsmiddel is noodzakelijk omdat het jaren meegaat. Nadat de detailing is voltooid, is de volgende stap het polijsten van het voertuig bij een hogere temperatuur. Voor degenen met metallic lak is dit essentieel omdat de afwerking wordt verbeterd door de beschermende laag die het metallic element biedt. Voor lederen materialen wordt dit bovendien verzekerd door het gebruik van microschuurmiddelen die harde stoffen afbreken. Hetzelfde gereedschap (polijstpasta), wordt gebruikt om het oppervlak zowel te reinigen als te polijsten. Het polijstmiddel wordt ook in cirkelvormige bewegingen aangebracht met behulp van een doek of een microvezelapplicator. Ook hier wordt dezelfde techniek (Clairs) gevolgd.

De laatste fase omvat het polijsten. In tegenstelling tot het afwerkingsproces worden bij het polijsten de aan het oppervlak opgehoopte verontreinigingen niet afgebroken. De procedure is een zuiver visuele handeling. Het polijstmiddel wordt in een licht draaiende beweging aangebracht. De doek of microvezel wordt gebruikt om een indirecte heen-en-weer beweging uit te voeren. Het polijstmiddel rolt van het materiaal met behulp van een machine, die door een elektrische bron wordt aangedreven. De laatste procedure van het proces omvat het verwijderen van het polijstmiddel van het voertuig, gevolgd door de afwerking. De resulterende glans wordt geproduceerd in het bereik van de afwerking van het voertuig. De behandeling met was ligt ergens tussen grit en voering en conditionering.

Zo, met behulp van de Wax legendarische polish is de beste manier om te beschermen en verbeteren van een auto exterieur lijnen en oppervlakken.

lees meer: