De APK in High Wycombe keurt

De APK in High Wycombe keurt nieuwe voertuigen ( Voertuigen met een APK-certificaat boven APK-niveau zijn legaal om te kopen en op de weg te rijden.

Wat is een keuringsbewijs? De APK in High Wycombe onderzoekt voertuigen die gezakt zijn voor een APK-keuring en worden bij dezelfde garage opnieuw gekeurd. Als het voertuig opnieuw niet slaagt voor de test wordt het opnieuw getest bij dezelfde garage. Het certificaat van de APK in Wycombe is een jaar geldig vanaf de testdatum. Wanneer het voertuig opnieuw gekeurd wordt, is het een jaar geldig vanaf de datum van de herkeuring. Het certificaat is maar een korte periode geldig: vanaf de datum van de eerste herkeuring tot de volgende keuring. Wat is een APK afkeuring? Een voertuig slaagt niet voor de APK-keuring als het: een chassissysteem heeft dat is uitgevallen,

Er zijn echter verschillende problemen met banden en onderdelen die ertoe kunnen leiden dat een voertuig niet door de keuring komt. Wanneer een voertuig niet door de APK-keuring komt, kan het opnieuw worden gekeurd nadat de noodzakelijke werkzaamheden zijn voltooid. Het voertuig zal opnieuw moeten worden gekeurd wanneer de problemen voldoen aan de herkeuringsnormen. De APK mislukking wordt genoteerd op een autoplaatje, dat te vinden is op het dashboard van het voertuig of in een van de navigatiepanelen in de auto.

Voertuigweegschaal (VySI) en registratienummer (V5/V5C)

Lichaamswerk

Controleer de carrosserie van een voertuig op eventuele sneden, scheuren of beschadigingen. Kijk voor elke verslechtering op het gebied van de structuur of Varg stijl. Deze stijl van schade wordt beschouwd als extern aan het voertuig en wordt geacht te zijn veroorzaakt door een ongeval of vandalisme.

Controleer op roest en controleer de accuaansluitingen en de bagageruimte op beschadigingen.

Controleer de staat van alle lichten, richtingaanwijzers en ruitenwissers.

Controleer de staat van alle deuren en de kofferbak, en let op eventuele scheuren.

Controleer alle ruiten, deurpanelen en motorkap, en noteer eventuele schade.

De motorkap wordt gelicht en de motorkap wordt geopend om de staat van het voertuig te tonen.

Het VoertuigIdentificatieNummer (VIN) is uniek voor elk voertuig en bestaat uit 17 cijfers om een uniek voertuigidentificatienummer te creëren.

Het VIN is te vinden op vele onderdelen van een auto, waaronder het chassis en de ophanging, en kan ook worden gevonden op voorruiten en deurstijlen.

Het VIN staat ook op een plaatje dat aan de binnenkant van de motorkap van een voertuig is bevestigd, een zogenaamde “bumper tag”. Aan de hand van het VIN kunnen de kentekenbewijzen van het voertuig worden getraceerd, zodat de eigenaar of verkoper aansprakelijk kan worden gesteld voor de auto.

Voor mensen die hun auto verkopen, is het probleem hoe ze het huidige VIN van hun voertuig kunnen achterhalen. Verkopers zouden waarschijnlijk gebruik maken van een formulier te overhandigen aan de potentiële koper, die zou vereisen dat de koper in te toetsen het VIN en ontvang een kopie van de geschiedenis van de auto. Hoewel dit gemakkelijk zou indienen bij een particuliere koper, het is niet een officieel document van de auto en zou kunnen kosten meerdere honderden ponden. Een meer aanvaardbare en veel meer kostenefficiënte methode is om de volledige details van de auto te downloaden van een veilige online bron. U zult een kleine vergoeding voor de documenten en informatie moeten betalen (alle prijzen worden hieronder getoond) maar zult in staat zijn om de VIN gegevens voor minder dan £80 te downloaden.

Het proces is zeer snel en eenvoudig en alle gevonden informatie kan worden gecontroleerd aan de hand van het voertuig en alleen de verkoopdatum van de auto is vereist. Aangezien alle overheidsniveaus toegang hebben tot de informatie, is het aan de particuliere koper om de informatie te verifiëren.

De beveiligde online dienst controleert de identiteit van de koper niet en ontvangt alleen de gevraagde informatie. Beide zijn de veiligste methoden om de autohistorie te verifiëren en kosten de koper minder dan £100 om ofwel een auto te controleren of te kopen.

Als u twijfelt over uw eigen Terwijl het kopen van een gebruikte auto moet u altijd contact opnemen met uw plaatselijke dealership en andere relevante bedrijven in de plaats om de auto gegevens te bevestigen. Als ruwe gids kan een VIN-controle worden gedaan voor ongeveer £10 viahttp://www.vangohelp.com/auto.htm.

2) De VIN-nummer controle is een meer ingewikkeld en betrokken proces, maar is de duurdere van de twee, de online service bevat ook directories van bedrijven in het Verenigd Koninkrijk die VIN-nummer controles verkopen. Deze controles worden normaal uitgevoerd met de hand met een laptop of PC en vereisen input van uw volledige naam, e-mail en woonadres dat is een totaal van 37 bits. Dit doet echter niet controleren van de details van de auto, zoals registratie status, kleur van de auto en de motor grootte van de auto. Het is vermeldenswaard dat sommige van deze controles niet de informatie over reparaties die een auto kan nodig hebben en bovendien eventuele problemen zoals die in het GetSized rapport.

Lees meer:

Apk Tilburg

Auto reparatie Tilburg

Autogarage Tilburg